Sunday, March 6, 2011

DaULaT~~

pada suatu hari, selepas maghrib, aku p la cafe nak beli makan, tp aku tapau jela...sementara nak tunggu oder aku siap, aku pun beli la teh ais, minum kat situ smbil tgk brite....

pap!kuar berita pasal Dato' Seri Hishamuddin melawat kawasan pilihan raya, x silap Merlimau...tiba2, kuar la kat brite tu dipaparkan beliau (Dato' Seri Hishamuddin) amek pic by phone die ngn sorg budak laki ni...bila aku tgk, terdetik kat hati secara x sengaja, diulangai X SENGAJA, "lorh, menteri pun gune phone biasa je, org lain dah gune BB, i-phone, die gune sony biasa je kot"

nak dijadikan cerita, mlm tu aku mimpi dia panggil aku smbil lambai2 tgn..pergh, menteri dok panggil name aku, heran lak lau aku x nak p kat die kan...aku ni excited la nak p dekat ngn dia, rupenye, die nak tunjuk kat bonet kete die, berlambak phone even the latest one lg die nak bg kat aku...hahahahaha....

padan muka aku, layak la kan???dok kate kat Menteri sendiri, aleh pai termimpi-mimpi...tu la Daulat kot???hahaha.....

p/s: aku suke sebenarnye ngn Dato' Seri Hishamuddin,cz die de style a.k.a menteri yang handsome...


daku yg poyo!(^^,)y

0 comments: