Monday, March 14, 2011

MeLuAt uolls!!!!!

apa perlu uolls buat bila ex bf/gf uolls yang add fb uolls, then uolls leh tgk die post mcam2 ayat jiwang mengatakan yang die sedang berbahagia ngn awek die..

siap upload pic, berbalas komen ngn awek die, mcm die jelah yg sedang bahagia de awek....wuek!!!nak muntah lak rasenye...meluat...tol x????

bertambah menyampah bila ayat2 yg die post tok tujukan pd awek die tu ayat yg same yg dulunya die pernah tuju kat uolls...

HYPE!itu bukan jeles ye, tp MELUAT!saya ulang, MELUAT!!

berikut antara langkah2 atau tindakan yang leh uolls amek bila menghadapi situasi meluat tersebut...
  • jangan view page die langsung!nanti loya lak tekak tu...
  • walau kuar kat wall uolls skalipun (home) tentang recently updates, uolls tgk sekali lalu je, pastu terus pangkah kat situ tok remove dari home uolls. x yah gatal2 nak view2 page die, nak tgk pic die...uolls gak yg makan hati t...
  • uolls wat gak post yang mengatakan uolls jugak sedang bahagia, even x de bf skalipun, uolls bahagia dgn kawan2 uolls...
  • lau de bf, uolls update r status in relationship tu...tp jgn same gedik post mcm die wat...tolonglah, org lain pun kapel gak kn???be profesional, steady, n cool....fb bukan tempat tayang bf or gf...that is ur privacy...lau semua hal kapel kita orang luar tau, lau putus, tak ke malu???
  • upload pic terbaru, yg happening, yg cun2...so that mean yg uollls sedang dan semakin bahagia...yezzzaa!
  • lau meluat uolls tahap dewa gaban, remove or block je...puas hati!
bak kate alyah...tak mungkin kerna sayang...hanya kadangkala aku terkenang...betul x???tipu la lau x betul...;p


daku yg poyo..\(^_^)/

0 comments: