Saturday, April 23, 2011

FAIZAL TAHIR!!


15 April 2011: kenangan terindah!!!!!

dapat jumpa pakwe saya yang macho lagi bergaya, FAIZAL TAHIR!
daku berpeluang ke konsert Sinfoni Diraja yang mana menampilkan [ayat skema] Najib Hanif, Ana Rafali, Suhaimi Meor Hassan & FAIZAL TAHIR! tak keterlaluan lau aku katakan, tujuan utama aku ke konsert ni memang semata-mata nak jumpa FAIZAL TAHIR!

alhamdulillah, hajat aku sampai jua akhirnya....sampai termimpi-mimpikan dia..tapi yang tak bestnya, aku tak dapat nak bergambar dengan dia...tapi, yang boleh tahan best, FAIZAL TAHIR lalu betul-betul sebelah aku!!!!!owh, itu sudah mencukupi bagi aku...hahahaha...harap de rezeki boleh tengok persembahan dia lagi...

pe yang aku boleh katakan tentang persembahan dia pada malam tu ialah, "FAIZAL TAHIR IS REALLY AWESOME!" 

ni nak le ku kabo kan, kamera fon aku tak la canggih mane,..tapi amat berterima kaseh cz roomate si ina dan kawan aku, si ain tolong rakam and amek gambar ketika FAIZAL TAHIR beraksi dipentas...owh, lupa juga ku nak kabo kan, FAIZAL TAHIR  nyanyikan 3 lagu; Bencinta, Sampai Syurga, dan Gemuruh....tapi sayang cz daku tak dapat nak menguploadkan video tu...tak tau nape..line tenet lembap sangat!maybe next time will update...




sebelum konsert..

yang join aku, dari depan; zana, ina, nina, aida & zie..


awesome! [credit to FB friend]
credit to my roomate!


nak ku kabo juga bahawasanya artis2 lain malam tu, ok gak..tapi aku idak le upload gambo mereka since aku memang nak bercerita khas pasal FAIZAL TAHIR...hehehe...


p/s:t line laju ku try upload the video!sangat tak puas hati tak dapat nak upload!










0 comments: