Saturday, April 23, 2011

GraNd DiNnEr

ok, the last one daku nak post kat blog tok marathon kali ni...its about my Grand Dinner for public management student...tak done nak bebel lagi cz penat tunggu upload video, tapi tak berjaya...lets the picture story for you k??[owh, mcam artis pula ku rasa, ade ku kesa??hehehe]

mekap ditaja dan diurus oleh Ema (kawan ain)


ain menang n dapat title queen of the night!

aku pun nak pose gak!;)

kebetulan jumpa ramli sarip depan pintu masuk hotel..
mus may pun ade...
with azlee senario...
my junior a.k.a classmate
suke pic ni..(^^)
with all the last sem student..
pepun. thanks to ain. cz semua gambar-gambar ni adalah dari kamera fon die...nak harapkan fon aku, nanges jela..huuhu...tak sangka sebanrnya dapat jumpa artis...selain tu, masa kat lobi, kami semua siap jumpa Dollah Salleh, Zainal Abidin Hassan [coach bola sepak Malaysia], dan player-player dari pahang...idak le pulak daku ambil gambar ngn dyeorang...huhuu...

kesimpulannya, ok lah dinner ni, dari tak de langsung ye tak???atleast dapatla gak mekap cantik-cantik and pose cam artis...huuhu..
sweet memory; 
(^________^)y

0 comments: