Sunday, April 10, 2011

sO sWeET!!!!!!!!!!!!!!!

sedang leka dan asyik nak update blog, tetibe aku dapat satu MMS...
sweet sgt...;)
MMS ni dri epul..die teringat aku dah berapa kali cakap nak kirim kat die beli goreng pisang kat roundabout uum...pernah makan skali, sangat sedap!! tapi nak beli kena de transport, bas tak berhenti kat kedai goreng pisang tu...huhuhu...
sangat terharu...so sweet cara die tanye kat aku..hantar MMS lg tau...hehehe...dan aku pun, yang ibarat org ngantok disorongkan bantal, ape lagi, say YES jelah!hahaha..
ni la goreng pisangnye...[meja daku yang bersepah giler siput babi tu tak yah lah perhati sangat]hehehe..
sebagai tanda berterima kasih, aku pun bagi la dia kerepek yang ade kat dalam kotak stok makanan aku...bukan apa, aku dah diajar, dididik, orang berbudi, kita berbahasa....huhu..


sangat rangup & TERBAIK!!!



daku yang poyo
Y(^_________^)Y

0 comments: