Saturday, April 13, 2013

BeSt FrIeNdS

Wuhuuuuu~

I dah mula dapat rasakan yang i boleh bangkit dari sedu sedan i sebelum ni.

Life must go on right? what i need for it, is kekuatan fizilkal dan mental!

Mula-mula i nak bagitau satu benda penting. Heaven ok tak koje hari sabtu!!!!!For the first time i wake up this saturday morning, which before i have to go for work during others were still in thier dreaming, it's just sound like 'hoyehyehyehyeh!!!'

I meet my besties today, zana. Biasa la bila jumpa masing - masing meluahkan isi hati yang terbuku sebelum ni. Cari satu tempat lepak, order foods, story mory la berejam disitu. Sampai i terpaksa cakap ,'eh zana, jomla cari port lain, mamat  ni (pelayan) macam nak halau kita je' o_O

Then, kebetulan hari ni my another friends a.k.a ex roomate zana, Anis were here at JB cause of work. Tapi, dek kerana die busy beno katanya, so we just meet dekat larkin central je. Tu pun hanya untuk lebih kurang satu jam. (-_-)

Inilah rupanya perasaan bila jumpa semula kawan yang dulu pernah tido sama, makan sama, share everything, gaduh. Funny what bila ingat semua tu! How miss i am that moment.

Hope our relationship will be forever.

0 comments: